Ooooooo TEMPO!!!

Känns som att jag skulle behöva en mindre hejarklack hemma just nu, så jag inte tappar tempot i de saker som skall göras. Veckan började med en rätt ambitiös planering där massor med gamla synder skulle klaras av, och det började rätt bra iaf men dog av totalt igår och denna dagen går inte heller helt utan bekymmer. Nu lär det bli arbete i helgen oxå, vilket jag hade tänkt försöka hålla lös och ledig med Formel1 från Spa(dit jag verkligen vill åka).

Målet imorgon är att gå till bibloteket och scanna in de officiella fotona från Kaptensbalen i våras, och göra klart två gamla synder som det börjar bli dags att klara av. Får hoppas att det inte blir för mycket bekymmer bara att klara av dem, för jag vill verkligen inte tappa tempot som jag satt upp just för tillfället även om idag har varit lite slö. Så klockan står på att väsnas redan kl 07 imorgon så jag kommer igång…