Skola???

Första skoldagen för denna läsperioden men jag dagen var precis som vilken annan dag, dvs. gå upp, slå igång datorn, svära åt dörrkarmen som åter igen attakerade mig på väg till toaletten och så sätta sig med en kopp te och skriva. Tekniskt sett är jag från idag student igen då jag skall läsa den ytterst intresanta och rogivande kursen “Introduktion i javaprogrammering”, vilken kommer att bli JÄTTESVÅR! Det finns dock en liten skillnad mellan mig och den ordinära studenten. En normal student har inte sitt eget kontor på universitetet, med sin egen arbetsdator och full tillgång till institutionens resurser. Så lite speciell är jag… eller lite mer speciell än vad jag brukar vara.

Dock blev jag idag klar med en retur på en inlämningsuppgift som är lite sen. Typ 5½ år för sen! den 12 februari år 2003 fick jag en enkel retur på ett arbete och imorgon kommer jag att lämna in rättningen till denna. Nog det längsta jag vet om att en inlämningsuppgift har väntat på att bli klar. Imorgon blir det att sitta lite i biblo och göra ytterlgare 2-3 uppgifter som skall in så snart som möjligt, dock så har jag idag lämat in ytterligare ett utkast för mitt exjobb som jag faktiskt är ganska nöjd med så förhoppningar finns att det skall vara klart innom två veckor, så jag kan söka CSN igen.