Komplicerat.

Sitter och läser och läser och läser, men inte mer förstår jag av magnetfälts teori. Att det skall vara så svårt att någon någonstans har förklarat det på ett enkelt sätt. Har ju bara idag jag kan spendera tid på det, innan jag måste koncentrera helt på omtentorna. Här har dock min fina whiteboard kommit till användning, bra ställe att anteckna detaljer och formler som skall in i skallen.

Annars så är nöjet just nu att sitta och bläddra igenom kanalerna och se vad den elektroniska program guiden har klasificerat programmen i för genre. Har än så länge hittat två riktiga höjdpunkter, eller bottennapp beroende på hur man vill se det.

  1. Renegade(Lorenzo Lamas serie) -> Genre = Erotik
  2. Smallville -> Genre = Äventyr/Western/Krig

Inte för att jag är direkt utbildad innom filmvetenskap, men jag är rätt säker att Renegade inte är erotik… eller för några kanske det är. Och även om Lex och Clark krigar och de bor ute på vishan i USA, så är jag inte helt säker att det kan riktigt klassificeras i de genren.