Wohoo! Gammal!!!

Eller iaf äldre… 29 varv runt jorden är tagna och fler skall det komma. Hämtade ut min “födelsedagspresent” från pappa idag(igår), och som väntat var den full med udda saker som jag antingen nämnt i förbigående eller han bara kommit på. Nedan finns en bild på spektaklet, men ibland de mer udda sakerna är:

  • Möbelolja till balkongmöblerna(denna kluckade misstänktsamt när jag bar hem paketet)
  • Gipsplugg
  • 4 st. hängare för kläder
  • Metallsåg modell större

Så fullt normala grejor alltså :). Nu blir det att försöka packa undan allt, och lätt blir det inte för jag vet inte ens var jag kan förvara hälften av grejorna.

Annars så var det första dagen på länge som jag var “tillbaka” på jobbet, där jag nästan tillbringade 5 timmar av dagens arbete. Det blev ändå en hel del gjort, även om jag imorgon(idag) skall hålla ledigt och bara slappa. Har nog mycket som är på G med tentor, exjobb och rapporter.

Har även bifogat en bild på hur det blev på balkongen när jag väl satt upp insynsskyddet. Det blev helt plötsligt ett extra rum.

Och för att avsluta så såg jag för första gången Abbot & Costello’s klassiker Who’s on first?, och jag måste erkänna att de verkligen kunde göra kommedi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sShMA85pv8M[/youtube]