Ny serie!

Ibland så blir det bara så att man klickar sig runt på YouTube för att leta saker, men för några dagar sedan så fastnade jag med att titta på videos från Blind Ferret Enternainment som bl.a. har gjort det urroliga Slaugher your world med Richard från Looking for group. Nu fastnade jag på en annan del de gjort, nämligen korta filmer för webcomic serien Least I could do. Den är precis så fel så man knappt kan sitta kvar på stolen.

Annars så blev vi äntligen klara med Firefly/Serenity igår, inklusive extramaterialet och det easter-egg som finns… vissa hade missat det. Serien som står på tur nu är Coupling där enligt uppgift säsong 1 skall dyka upp på måndag eller tisdag. Men man får ta det lite lugnt, då säsong 2 och 3 fortfarande saknas.

Sist vill jag dela med mig av den film som gjorde att jag fastnade för LICD(www.licd.com)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6CjjC7B6v8Y[/youtube]