Skriket från Professorsvägen

Smärtan var enorm idag när denna månads räkningar skulle betalas. Inte nog med att de vanliga räkningarna tittade fram och ville bli betalda, en stor krediträkning skulle också betalas. 12.000 kr försvann sådär lite snabbt, och ont gjorde det. Trots dessa stora räkningar så har jag ju faktiskt fått nått för dem. Ett kaklat kök, trall på balkongen, nya linser och glasögon och sist men inte minst min Wii Fit. Så helt farligt är det inte, dock är det ju aldrig kul att bara ha utgifter och inga inkomster.

Bra nyheter är dock att två av mina beställda 7 filmer har dykt upp, så nu kan det njutas av högkvalitativt skådespelande från Arny’s Commando från -84 och (dock i fel ordning) har säsong 4 av den brittiska serien Coupling parketat sig snyggt i dvd hyllan. De tre övriga säsongerna är för tillfället slut, men jag hoppas att de skall dyka upp innom en snar framtid. Nu gäller det dock att hålla i pengarna och primärt fokusera på exjobbet, två tentor, sommarjobbsrapporten och min framtida presentation av mitt exjobb nån gång i slutet av augusti.

Nåväl. Tillbaka till att skriva om mening efter mening så det inte ser ut som ett dagisbarn har skrivet det.