Give me more

Då är man bäst i detta hushållet igen(vilket bara är en, så frågan är vem som är bäst när det inte är jag). Denna gång i Mario Kart som jag lyckats låsa upp allt, fått både en stjärna och den gyllene ratten i online läget. Det finns dock ett stort antal expert tider i time trial som jag inte har klarat ännu, men hittills har jag lyckats ta en av dem så det är bara 31 st. kvar.

Så även om man kan spela vidare online, vilket jag skall göra, så har jag klarat ytterligare ett spel. Nästa “spel” blir väl att låsa upp är Wii Fit, vilket jag måste börja få lite mer rutin på att använda som det var tänkt. Alltid lika svårt att få till nya rutiner.

Måste säga att dagens regn var väldigt välkommet. Rätt vad det är så kunde man jobba mitt på dagen och få saker gjorda förutom att bara koncentrera sig på att överleva värmen. Ex-jobbet tog ett stort kliv frammåt idag med en hel del bilder, indelningar och övrig layout som faktiskt blev riktigt bra. Dock så saknas det fortfarande lite text och den så viktiga delen med referenser. Fortsätter vädret att vara lite knackligt så kan jag kanske nå mitt mål med en rapport som till 95% är klar tills på fredag.