Ljusets dag.

Mest konstig dag idag. Kom ju isäng så pass sent igår, och idag lär inte vara ett undantag på den regeln. Dock har lite blivit gjort i lägenheten, främst att jag har bytt ut mina två lampos i köksfönstret mot två nya som är inköpta från Jotex, vilka äntligen har blivit lite med medgörsamma när det gäller att handla från dem. Det blev även borrat på balkongen som numera även hyser min kombinerade oljelampa/värmeljushållare sådär lagom estetiskt. Har länge velat köpa ha en där, men de jag tittat på har antingen varit på tok för dyra eller så har deras konstruktion inte varit direkt lämpad att hänge upp i. Nu hittade jag ju denna på Biltema, så konstruktionen bör det inte vara nått bekymmer med. Så här ser det numera ut i köksfönstret och på balkongen:

Jag lyckades även idag, efter lite småfipplande hitta ett program som gör precis det jag vill och inget mer. Det är ett fotoimport program som egentligen bara importerar filerna från kameran till disk, men den skapar och taggar kataloger automagiskt. Programmet heter gTumb, och gör det möjligt att för mig igen använda kameran fullt ut utan för mycket bekymmer.