Ensammen igen

Då åkte pappa hem igår och jag är åter igen ensam i lägenheten. Hur kul vi än haft så är det rätt skönt att ha lägenheten tillbaka, dock så är det fortfarande en hel del saker att fixa kvar som jag skall ta tag i till helgen. Det skall även repareras några “skador” vi lyckades skapa när vi byggde och hade oss, så just nu ligger det en fin doft av lack i lägenheten.

Nu kommer ju dock problemet med att ha tagit “semester” medans pappa var här.. komma tillbaka till arbetet. Det är en hel del småsaker som skall göras och några lite större. Måste börja skriva på rapporterna och få dem så klara att jag känner att de inte behöver spendera mycket mera tid på dem närmare augusti så jag då kan koncentrera mig på tentorna.

Annars så har konverteringen från windows till Gentoo gått riktigt bra. Knapp man känner av skillnaden, förutom att allt är mycket smidigare än tidigare. Men nu börjar det rycka i köpnerven igen så det gäller att hålla huvudet kallt så jag inte spenderar för mycket pengar… Har ju inga andra inkomster planerade föränn kanske i slutet på oktober men ännu troligare november.