Färdig

Igår blev vi äntligen helt klara med allt byggande som skulle göras och nya fina balkongmöbler införskaffades så nu går balkongen faktiskt att använda… bara vädret blir lite bättre och varmare. Men jag är extremt nöjd med resultatet, och här är några bilder på hur det blev på balkongen.

Annars så är det tillbaka att skriva på exjobbet som behövde lite mer omsorg än vad jag velat, men denna gång skall det bli riktigt bra. Har fördelen att min handledare är på semester tills den 29, och på det datument vill jag lämna in en färdig rapport. Att det även är min födelsedag gör ju bara det bättre. Snart kommer jag åter igen att dyka i böckerna för tentor i augusti och på något sätt samtidigt samanställa en rapport om sommarens försök i Malmberget. Men målet med en helt färdig examen till nyår lockar väldigt mycket nu.