Invigning

Då var köket äntligen klart och invigt. Det blev mycket bättre än vad jag hade trott, och är extremt nöjd med tanke på att detta var första gången både jag eller pappa kaklade “på riktigt”. Det enda som är “kvar” att göra är att ev. fylla i en ihålighet, men det kommer jag att vänta med tills jag är helt säker och levt med hur det ser ut nu ett tag. Bilder på det färdiga resultatet finns här:

Annars så var det en officiell “invigning” idag med de 6-7 literna med glass som räddades undan rensningen på institutionen. Massa gott alltså med mycket trevligt sällskap. Det var även kval för F1 idag så en fullspäckad dag med aktiviteter.

Annars så har jag nu tagit ett hopp och kommer inte att ha windows installerad på någon av mina datorer, utan på den bärbara(Serenity) kör jag Ubuntu Linux och på den stationära(Persephone) kör jag Gentoo Linux. Mycket att kompilera nu, men det verkar gå relativt snabbt hitills mycket tack vare den extra GB med minne som jag fick av A.