Som ett barn…

Det handlar inte om att sova eller nått liknande, utan om i onsdags när jag och pappa lekte turister och vandrade omkring i stan och tittade i butiker. Lunch intogs på det alltid lika förträffliga Cafe Symfonie med deras salladsbuffe. Det ifrågasattes lite i början, men när maten väl var äten så kunde det konstateras att det var en hit. Sedan bar det av till storheden för att besöka Biltema, och det var här pappa blev som förbytt till ett litet barn och skulle titta på allt och inget. Visst fanns det mycket att se, och vi tillbringade säkert nästan 2 timmar i att vandra omkring. Själv hittade jag väl några saker som var av intresse, bl.a. en oljelampa för utomhusbruk som var riktigt snygg.

På vägen hem bestämde jag mig för att skaffa nya lampor i köksfönstret som jag gått och småtittat på nu i snart 1,5 år på ICA Maxi, men ve och fasa när jag väl har bestämt mig för att köpa dem då har de försvunnit ur sortimentet. Lite antiklimax om man säger så… Dock så veckar Jotex ha ändrat sina regler så de liknar Ellos, vilket gjorde att när jag kommit hem beställde dem därifrån istället. Dock är jag lite förbryllad över leveranstiden på 2-3 veckor för två lampor som finns i lager! Alltid nått som skall krångla..

Nu blir det mer sågande och filande så även balkongen blir klar och kan nyttjas fullt ut med ny fin trall.