Nu är det gjort!

Äntligen så lyckades vi genomföra en provtagning… nästan. Provtagning kunde genomföras när vi efter ett antal om ändrat på hur vi skulle göra. Det största problemet vi hade var att trumman roterade i halva den hastighet som den skulle, men vi lyckades komma runt detta. Det som dock inte gick att lösa var att det var ohyggligt svårt att kontrollera tillsatsen av slurry, vilket resulterade i en halvdränkt linus 😀 Allt kan inte gå som planerat alltid… Nu är det iaf slut med provtagningar, och det blir att faktiskt vara kvar i luleå en hel vecka i sträck på kontoret. Detta samtidigt som alla andra går på semester så det kommer att vara tomt i korridoren.

Igår blev det snabba svängar runt i stan för att inhandla kakel, lampor och lite annat smått och gott inför kaklingen vi skall påbörja snart. Nu hoppas jag bara på att det blir bra, och flyter på utan problem så kanske jag har ett “nytt” kök på måndag till en kostnad av 700kr. Dock så har vi satt upp min whiteboard nu så att tyget jag har haft hängande nu i snart 9 månader täcker någontin annat än väggen. Mycket börjar trilla på plats och att det vackra vädret kom samtidigt är ju inte helt fel.

Foto på den del av köket vi skall göra idag kan väntas redan ikväll.