Hitta Linus

Ja… Var är Linus??? Inte bakom soffan inte! Och inte gömmer han sig i frysen. Nej, han sitter igen på ett hotellrum i Gällivare. Helt, totalt uttråkad. Var klar idag redan kl 14, och då började vi 13:30 med mötet. Dock så verkar iaf allt vara klart, och hoppas, hoppas så blir proverna tagna imorgon och jag inte behöver komma tillbaka på många dagar/veckor/månader. Det värsta är just tiden man bara “sitter av” på hotellet utan att ha möjlighet att göra något, eller rättare sagt, det finns saker man vill göra hemma men man är ju inte där. Dock är det ju ett väldigt stort I-landsproblem, så världens undergång är det ju inte direkt… bara nästan 🙂

Dock så hittade jag äntligen en restaurang i Malmberget som serverar prisvärd och god mat. Dagens lunch var jansons frestelse med ett stort salladsbord(för att bara ha 30 platser i restaurangen). Det var till och med bättre än Restaurang Malm som är lite av en lyx lunchrestaurang. Så helt borttappat är det ju inte. Dock så längtas det tillbaka till luleå så vi kan börja med allt som skall göras. Är ju extremt sugen på att få upp whiteboarden på väggen så den kan börjas användas.