Wii fit!

Då har jag äntligen inhandlat min Wii Fit, och har ni inte koll på det så är de slut i alla nätbutiker och alla spelbutiker. Var hittade jag min då? Jo på ICA Maxi här i Luleå, och de verkar ha flera på lager. Det fanns plats för 4, jag och en man till hade vars en och då fanns det fortfarande 2 kvar. Så är du sugen på en Wii Fit så bege dig ut till ICA Maxi, och hämta en. De har även kvar det priset som de släpptes med (995kr), och står “gömda” på media avdelningen precis vid dörren till lagret. De syns inte alls, vilket nog är anledningen till att de fortfarande finns kvar.

Annars har det varit shopping idag, som började med synundersökning där vi igen fick öka styrkan på min högerlins med -0.25, vilket gjorde att världen helt plötsligt blev mer balanserad(i mina ögon iaf 🙂 ). Ett par glasögon hittades också, som kommer att fungera utmärkt. Det såg lite konstigt ut måste jag erkänna, men det var samtidigt inte så dyrt. Sedan blev det en massa ärenden uträttade i form av att min efterlängtade whiteboard köptes på Kontore(massa tack för rabatten föresten), hitta ett snyggt kakel på Coop Bygg och matinhandling av större modell så nu är kylen nästan fylld igen. Det som saknas är kycklingen och lite rostbröd.