Stressig morgon.

Det var mycket som hände samtidigt imorse, telefonsamtal, epost och diskussioner inför kommande aktiviteter. Först och främst så var fixades den nya simuleringsmaskinen på avdelningen klart med installation av programvara och montering av diskar. Säger bara en sak: Hata SELinux!!! Det sätter mer käppar i hjulet än det hjälper. Skall det vara en säker server, använd *BSD istället! Så nu har jag ventilerat det. Mycket lugnare. Provtagning har IGEN bokats tills på torsdag, så onsdag förmiddag bär det av mot Malmberget igen förhoppningsvis för sista gången. Det blir iaf att bo på Gällivare Värdshus igen så det blir hotellfrukost, samt att jag sätter pappa på en besökstur ner i gruvan i Malmberget när jag håller på med provtagningen.

Annars så har det hänt igen. Inbrott i mitt förråd. Någon har först gått hårt åt mitt lås, och när inte det fungerade så attakerade de fästena som inte är direkt starka. Det enda som hade försvunnit var en gammal video som var gammal när jag lånade den för över 8 år sedan. De kunde ju ha fått den bara de frågade… Dock är det störigt som faaaan. Nu måste ju lulebo komma och fixa det, och som extra stress så har min telefon börjat bete sig illa och kommer väl att dö vilken dag som helst.

Men imorgon är det optiker dags, och förhoppningsvis kommer jag där ifrån med ett par glasögon som är okej.