who? what? where?

Det blir långt mellan uppdateringarna främst av mitt konstanta pendlade mellan Luleå och Gällivare/Malmberget, och nu senast så var det problem med boende pga invigningen i kiruna. Det var många höjdare mm som skulle vara på plats när kronprinsessan skulle inviga KA3/KK4, så jag fick ett boende utan internet eller frukost. Dock var det helt okej, så det gick ingen brist på den fronten. Dock så fick vi ingen lyckad provtagning heller denna gång, så det är en till resa planerad den kommande veckan. Det är nästan som att gudarna inte vill att jag skall göra denna provtagning, men jag skall visa dem!

Dagen har vigts till formel1 i Frankrike, och tvättande på morgonen. Så det var en lugn dag. Midsommar var festligt värre med trevlig mat, trevligt folk(aka the usual suspects) och ett monster som var väldigt olycklig emellanåt. Det löstes dock genom mycket kliande så han var nog själv väldigt nöjd med kvällen. I övrigt så har jag nu besök av min pappa och det blir lite att tvinga honom att ha semester. Lägenheten har redan blivit städad lite, och då var jag bara borta i knappt 6 timmar samt att han sov när jag gick hemifrån…

Måndag blir det arbete och på tisdag sker nått nytt, nämligen att jag skall till optikern för synundersökning och fixa nya linser. Men även då skall ett par glasögon av billigare slag införskaffas att ha hemma och på jobbet, då det börjat bli mer och mer spontana presentationer, och då jag normalt inte sätter in linserna när jag går till jobbet så har behovet dykt upp. Det får blir ett foto i framtiden…