Långtråkigt…

Tro det eller ej, men jag har långtråkigt i Gällivare trots att jag skall göra en provtagning, har med mig både datorn och min Wii samt att jag bor väldigt bra.

Som det ser ut nu så kommer provtagningen inte ske föränn nästa vecka, då de inte har kopplat in el till maskinen ännu och det var visst det som tog mest tid. Vilket innebär att jag har sittit i Gällivare sedan i måndags för ett möte på 35 minuter. Slöseri med tid??? Att bo på hotell är ju alltid kul, men när gårdagens höjdpunkt(eller lågvattenmärke) var att jag lyckades spilla ut min tekopp rakt över min bärbara dator när den var igång. Jag lyckades rädda den med en komplett nedmontering och torkning med en hårfön. Det enda som slutade fungera var den inbyggda musen, så nu är det navigering med tangenterna som gäller. Det positiva i det hela är ju att förlusten av musen var det enda som gick fel.

Dagens höjdpunkt var mötet på 35 minuter, vilket dock var väldigt bra och så. Men efter det vid 11 tiden så var det bara att bege sig tillbaka till hotellet för att som nu snart sova. Blir det inget imorgon så tror jag det blir hemresa redan då. Jag har saker som måste göras i luleå, och jag orkar inte bara sitta här och göra inget längre. Visst, det är ett I-lands problem, men ändock ett problem!