Världen håller på att gå under.

Om du undrar vad som har hänt eller händer, ger jag först en liten förklaring. När världen skall gå under är ett av tecknen att helvetet fryser till is… Jag sitter nu i Gällivare/Malmberget och då det är den 9:e juni, relativt mycket sommar för de flesta, så har vi SNÖ i Gällivare. SNÖ!!! Det har alltså snöat här den 9:e juni och är inte det ett tecken på att då troligen helvetet också börjar svalna av så vet jag inte vad.

Sedan ser det ut som att jag kommer att få dagdriva runt här ett tag, då utrustningen inte är i närheten av klar att köras. Skall ju vara här i en vecka så det är inte så farligt, men det betyder att jag får slira omkring här under hela tisdagen och onsdagen utan nått speciellt att göra. Troligen blir det att skriva lite mer på exjobbet och kanske ha ett utkast jag kan skicka till min handledare i slutet av veckan som jag är relativt nöjd med. Det lär ju komma ungefär 2000 kommentarer på det… Dock är ju hotellet, Gällivare Värdshus, inget dåligt ställe att glida runt på. Trådlöst internet, hotell frukost, storbilds-tv, ytterst trevlig personal och det kostar mig inte ett öre. Det ser ut som en gammal skola, men har en kvalitet som jag gillar starkt…