Äventyrlig dag.

Först och främst så var det ett otroligt spännande F1 lopp idag och både jag och M satt på små nålar när säkerhetsbilen var ute. Mycket man kan tycka om dagens lopp, men dess vinnare Robert Kubica var minst sagt värd det. Han har kämpat och kämpat, varit stabil i sin körning och ofta varit ibland de främsta bilarna och slagits. Nu äntligen fick han sin vinst, och för att inte tala om BMW’s 1-2 seger, deras första 1:a någonsin och till på köpet placerar sin andra bil på 2:a plats.

Annars så har det varit projekt dag idag. L var över och filade och borrade på sin kryddhylla, jag byggde klart den andra “ljuddämparen” i sovrummet. Tur att man lärt sig hur man korrigerar ramar som blir lite sneda, för inte var det lätt att få det rakt. Dagen började dock med en tur till kvantum för att inhandla ingredienser till min pastasallad som jag nu skall leva på i 5 dagar, 6 om man räknar att jag, L och M åt det till middag innan formel1 loppet. En ganska chockerande sak upptäcktes dock på Kvantum, nämligen att vanlig standard salami finns inte längre i charken(i bit, inte skivad). Den har ersatts av smaksatt salami med bl.a. chili. Jag säger bara: WTF!!! Det blev dock en bit av den mildaste chilibiten, men jag var lite besviken. Under min tur till kvantum inhandlades också jord till mina kaktusar, så nu är de omplanerade i mina fina nya krukor som införskaffades i fredags.

Sist vill jag avsluta med en bild från hur det nu ser ut i mitt sovrum.

Sovrumaväggen