Småprojekt

Har börjat ta tag i några småprojekt som jag har haft liggandes nu ett tag, varvid jag var och handlade två nya krukor till köket. Hittade två jag verkligen gillade och det fanns två kvar av. Så nu skall det bara planteras om, vilket är planerat till morgondagen om jag hinner. Det främsta projektet imorgon är att göra klar ram två till mitt inköpta tyg för att minska ekot i sovrummet. Det är ju jättekul med två bara betongväggar :). Jag och L var och handlade virke idag så imorgon skall det byggas “kryddhylla” för L och jag skall göra den sista ramen. Denna gång skall jag klippa rakare än vad jag gjorde med den första som det precis räckte till.

Dock det som händer främst imorgon är F1 loppet i Kanada på kvällen och att jag skall göra pastasallad för att ta med mig till Malmberget nu i veckan. Jag vägrar betala dyra pengar för mat som dels inte är mycket men även hittills på de restauranger jag varit på inte smakat så bra… ibland riktigt illa faktiskt. Det enda sköna med att åka till Malmberget nu är ju att klädesmässigt behövs verkligen inte mycket. Lätt packning för kvällarna på hotellet och på dagarna så är det ju arbetsoverall som gäller… sexigt värre alltså. Förhoppningsvis är det lugnt på hotellet så man kan sitta på deras underbara innergård utan att bli antastad av norska turister. Med upp följer min Wii med ett lånat Guitarr Hero 3 från S&A, så man kan sitta och lira om det blir dåligt väder. Måndagen blir troligtvis en lugn dag med bara några möten på eftermiddagen och sedan tidigt till hotellet.