Dötrist dag.

Inte så mycket att göra idag. Försökte att skriva men det blev bara pannkaka av det. Att det skall vara så svårt att producera den text som jag faktiskt har i skallen på ett vitt papper. Dock så känns det bra som upplägget är, dock har inte min handledare tittat på det ännu vilket säkert kan ge en hel del förändringar som skall göras.

Nu är det bokat och bestämt med provtagning i Malmberget hela nästa vecka, så på måndag bär det av i min nya favoritbil(en S60 från Xentus) upp till Gällivare och blir borta hela veckan. Som tur är har boende ordnats på Gällivare Värdshus så jag kan hålla kontakten med omvärlden, då de har ett väldigt trevligt gratis trådlöst nät där. Värdshuset är egentligen mer ett hotell, men det är väldigt trevligt och jag rekomenderar starkt att prova på det om man har vägarna förbi Gällivare… hur ofta det nu är. Då byggandet troligen ligger lite efter än planerat så kommer måndag och tisdag troligen att ägnas åt möten och att provköra separatorn, sedan blir det provtagning onsdag till fredag. Även om jag helst inte hade velat provtaga på fredagen, titta i kalendern så förstår du. Inte för jag är vidskeplig på så sätt… men ändå… Wii kommer troligen att få åka med så jag har nått att göra på kvällarna då Gällivare inte är den mest aktiva staden, samtidigt som jag troligen är rätt trött efter dagarna hos LKAB och bara vill ta det lugnt.

Imorgon laddas det dock för den del två av att titta igenom den ultimata serien Firefly hos S&A, så det kan ju bara blir en bra kväll.

2 comments

  • Liza on June 5, 2008 at 00:28

  På tal om absolut ingenting… har du varit och tittat efter växter än? Fredag förmiddag är inbokat för den aktiviteten i min kalender om du har tid/lust/möjlighet att följa med 🙂 Lite senare än planerat för min del, men det är inte så mycket att göra år…

  • Linus on June 5, 2008 at 10:32
   Author

  Jag har inte varit iväg och tittat, så jag följer gärna med. Frågan är ju hur mycket som är öppet på denna dag som är våran nationaldag och röd till färgen.

Comments have been disabled.