Långt mellan uppdateringarna

Tyvärr har det varit dåligt med bloggandet de senaste veckorna, men skärpning är på gång. Nu är jag inte RT student längre utan bara helt vanlig anställd vid LTU under sommaren, vilket är rätt skönt. Dock så är examensarbetet fortfarande långt ifrån klart och det är prio ett just nu.

Hela nästa vecka kommer troligen att tillbringas i Malmberget för att genomföra den legendariska provtagningen som har försökts planeras in sedan vecka 6. Med lite tur så får jag bo på Gällivare Värdshus och kan då hålla bloggen uppdaterad genom deras trådlösa nät. Inte för att man är beroende av nätet eller så, men det är så mycket trevligare när man kan använda det. Blir nog att släpa med min Wii så det lär bli en del spelande på kvällarna.

Jag har även börjat ta tag i den långa lista med smådetaljer som jag har velat göra. Ny trådlös tangentbord/mus kombination har inhandlats som jag har längtat efter, eldosa monterad under skrivbordet för alla kablar, flytta hyllor och borra hål för mina DVD filmer samt en flytt av min uplight till sovrummet där den kanske gör mer nytta än i vardagsrummet där den inte används. Nu till helgen med nationaldagen och allt sådant skall jag betsa hyllan i köket och sätta upp tyger i sovrummet, så det blir ytterligare anpassat till hur resten av lägenheten ser ut. Sedan kommer min fader upp om två veckor och då skall det bl.a. kaklas i köket och fixas på balkongen så man faktiskt kan vara där.