Stillastående

Det är inte så mycket som händer nu. Det skrivs på min exjobbsrapport, och det går väl inte sådär direkt jättebra. Får väldigt lite text skriven. Det gäller väl bara att det skall lossna så blir det bra.

Annars så var idag en riktigt bra dag. Fick lite skrivet som jag faktiskt kan använda direkt i rapporten, fick svar på tentan jag skrev för över en månad sedan att jag klarade den(så nu är det bara 6 st. kvar), skitbra CSI avsnitt för en gång skull och nördigt nog så hittade jag ett PEAR paket som jag skall ta en närmare titt på. Imorgon är det dags för “resultatpresentationer” inom RT programmet, vilket man skall klara av på max 5 minuter så det kommer att bli väldigt lite prat känns det som. Det känns lite surrealistiskt att om mindre än 2 veckor avslutas programmet jag gått och mitt exjobb skall tekniskt sett vara klart. Sedan är det inte mer RT för mig. Sommaren är ju räddad, men till hösten skall det läsas ikapp två kurser, och augusti innehåller 3 tentor där jag minst måste klara 2.