Premiär

Inget direkt extravagant med dagens premiär, utan en enkel sak som att jag var på min första exjobb’s presentation. Vet inte riktigt vad jag hade väntat mig, men det var definitivt inte så som det blev. Tänkte att det skulle vara nått större eller så, men det var en helt vanlig redovisning som dessutom var lite hipp som happ. Kan ha att göra med att det var lite ditkommenderad personal från avdelningen och så, men det var inte märkvärdigare än en helt vanlig presentation. Jag hade en mer djuplodande presentation och diskussion för en vecka sedan när jag bara gjorde en snabb presentation i Malmberget för LKAB.

Så nu skall det planeras för min presentation. Funderingar hitills har varit någon form av pyroteknik som ett intro, halvtidsvila kanske med nån cheerleading grupp och ett avslut i samma stil som en hammerfall video. Narturligtvis så skall det strömmas ut på nätet 🙂 Storhetsvansinne?? JAG???? Inte då, eller kanske bara lite.

Fick även slåss med en av mina datorer nere på Ludd idag som är monterad i en av världshistoriens sämsta datorlådor med världens näst sämsta nätaggregat. Agget blev bytt mot ett nytt så nu är det bara lådan kvar, men med en liten förhoppning så kommer även den att försvinna snart. Lite jobbigt faktiskt att ha i dagsläget 6 maskiner att underhålla bara för skojs skull. Måste minska ner det till ett hanterbart antal iaf.