Mycket som händer

Just nu är det massor som är på G. Examensrapporten skall skrivas, och det är lite svårare än vad jag trodde att det skulle vara. Dock så har det blivit en hel del skrivet i sk. freeflow där man bara skriver av sig och sorterar ut det senare. Två sidor producerades idag, som när de är skrivna bra säker blir 4 sidor. Dock så känns det bra så det är bara att skriva på för fullt.

Imorgon bär det dock av till Malmberget igen, denna gång på kvällen för att tillbringa hela onsdagen på plats. Då de står stilla just nu är det ett utmärkt tillfälle att kunna klättra på och kring maskinerna utan att riskera livhanken, sedan att de ordnat att jag verkligen kan komma i närheten av maskinerna är det en möjlighet som inte får missas.

Annars har det varit en lugn helg med Turkiets GP lopp som en av höjdpunkterna. Jag och M hade ett mentalt tillstånd där vi tänkte exakt samma sak vid exakt samma tid. Det var en skylt som de visar för chafförerna för att uppmärksamma dem om olika saker eller om radion gått sönder. Just denna skylt hade en rad som det stod Use LLT på och min tanke (och M’s): “du kör en F1 bil, undvik för i faan att använda Luleå Lokaltrafik!” Kanske inte lika roligt såhär i efterhand, men just då var det skitkul.