Liten sammanfattning

Då är det dags för en liten uppdatering vad jag har hittat på de senaste två veckorna.

Först så vad det dags att skriva tenta så det pluggades och stånkandes med. Dock så gick det åt fanders så efter det så blev det ut på stan och shoppa med E som hade kommit upp för dels att hälsa på samt på lördagen vara min dejt på Kaptensbalen.

Lördagen var trevligt och även om jag var hemma tidigt (i kaptensbalstermer) så var det härligt att vara lite för onykter. Åldern(både fysisk och vid LTU) gjorde att man kände sig lite gammal då jag endast kunde identifiera typ 10-12 personer… Så jag och E ojade oss över det på fördrinken, men kul var det 🙂 Middagen var som alltid trevlig och även om det var mindre dekorationer, så uppvägdes det av att det var gott om plats kring borden och frisk luft genom hela middagen. Det blev inte överdrivit många bilder, så var det ändå några som passade bra. Det häftigaste bilden är nog den på årets hovmästare Haddok/Asimilierad Haddok som syns på bilderna nedan.

Söndagen tillbringades i soffan där E fick spela sig trött på Mario Kart Wii som hade inhandlats på fredagen. Ett lätt beroendeframkallande spel som man även kan spela mot varandra via nätet, och det har kommit till min kunskap att E nu har skaffat ett Wii med Mario Kart så här skall det spelas.

Tisdagen gick åt att skifta runt bland servrarna nere på ludd, och jag har nu ersatt min fina gamla server inköpt för dyra pengar HT-99. Saknar den lilla skrothögen redan… Nu är det dock full fokusering på att skriva examensarbetet, även om jag nästa vecka igen kommer att åka upp till Malmberget. Blev erbjuden att leka omkring i en av deras nya maskiner under stoppet de har nästa vecka och jag kunde bara inte motstå det.

1 comment

    • Fia on May 9, 2008 at 19:34

    Du har helt rätt, I luv it, I luv it.. Haddock rockar fett.. =)

Comments have been disabled.