Long time since last…

As you might have noticed I have moved my blog to a new subdomain and separated it. This so that I can use the main site as a place for my tutorials and other future projects. A few things have changed:

  1. A brand spaning new theme (as if you haven’t noticed yet)
  2. My gallery has been moved to a subdomain of it’s own, to allow more flexibility.
  3. As this now is a purly personal blog, I’m switching languages from english till svenska.

Så alla poster härifrån kommer att vara på svenska. Vilket jag vet iaf kommer att vara uppskattat av min ömma moder… Den främsta anledningen till att jag har skrivet på engelska fram tills nu är att jag startade denna blog som ett sätt för att visa utvecklingen av min RARP (Radio Active Rubber Pants) mjukvara, men den har blivit lite mer än så. Sedan är det ett bra sätt att hålla sig a’ jour med att skriva på engelska.

Vad som har hänt de senaste dagarna kommer jag att uppdatera så småningom, men just nu gäller det att färdigställa alla ändringar.