Julstök

Då var det dags för den legendariska planeringen för detta års julstök på professorsvägen 31. I grund och botten är det samma procedur som föregående år(same procedure as last year), så det skall byggas pepparkakshus, bakas lussekatter och pepparkakor, göras ischoklad mm. Grova planeringen är som följer

  • 10.00 – Dörren är öppen.
  • 10.01 – Vi är nu troligen försenade i schemat så det blir ungefärliga tider.
  • ca: 13.00 – Julskinka, vörtbröd, julmust etc.
  • ca: 17.00 – Lussekatter, pepparkakor och glögg med tillbehör

Det kommer troligen skrålas ut julsånger, se julfilmer och annat vansinnigt man kan hitta på. Då det förra året inte räckte till så mycket julskinka, eller pepparkaksdeg så blir det en liten höjning. 60kr / person kostar kalaset, och då finns det lussekatter, pepparkakor och ischoklad att ta med hem.

Som vanligt så finns det pynt idéer ta med dem, då det annars kan bli trångt i köket. Även andra tillbehör som pepparkaksformar är välkomna då jag bara har standardformerna.