A challenge…

This post will mostly be in Swedish.

I’m currently optimizing the querys to increase on both speed and cache. So that I can reduce the number of questions and correct any errors that I can find. The biggest log error at the moment is that people haven’t updated their IP.
Now for the Swedish part:

Jag blev utmanad av: Cyphersushi

Sex sanningar/egendomliga saker om mig:

  1. Jag har skallat en skivstång. Enda gången jag har blivit sydd.
  2. Jag dricker 2 – 2½ liter te per dag.
  3. Jag har minst 4 IM klienter igång samtidigt.
  4. Jag måste dubbelkolla att alla lampor är släckta och att dörren är låst innan jag går hemifrån
  5. Jag läser följande spalter på aftonbladet: Linn (Sex), Eva (Relationer) och Terri (Familj/Barn)
  6. Jag äger hela Star Trek – The Nex Generation serien.

Jag utmanar: Ingen för närvarande

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex sanningar/egendomliga saker om sig själv. Den som blir tagen ska skriva sex saker om sig själv i sin dagbok och samtidigt ange reglerna för spelet. Slutligen väljer den personen några nya personer och gör en lista av deras namn.