WordPress has a problem

So. In 41 days WordPress software has gone through a total of 3 updated, whereof two are security updates due to one cracker and one mistake. This may be a good time to wait to update my installation and hopefully the developers of WP2.2 will adhere to the requests of the users with a automatic update function.

On the other side of the wormhole of reason, I have started to re:watch Star Trek – Voyager. It’s quite hard to get into the mental place to view episodes when you know what’s going to happen. I have been skipping through episodes at a random order, but I will have to redo this in the correct order.

Also yesterday I made a small magic trick. Default installation of MySQL through atp-get makes a 300 MB footprint on the system, when compiled and optimized by me it makes a 30 MB footprint… That’s quite an impressive deflation by my accounts.

2 comments

  • Fia on March 5, 2007 at 12:31

  Hej Lajnus! Jag och Martina håller på å kikar på st:tng nu och hon berättade att du hade någon förklaring till varför de olika episoderna har numrerats på ett litet udda sätt. Care to explain that to me? Sorry att jag inte skriver på engelska (men väl svengelska;). One more thing: Såg att du länkat till mig, jättekul! Jag ska länka till dig med! =) /fia

  • Linus on March 5, 2007 at 16:22
   Author

  Swenglish is da shit…

  Nummerna står för produktionsnummer, och inte i den ordning de sänds. Oftast är detta att de filmat avsnittet tidigt, för att de skall lägga på specialeffekter efteråt som tar tid. Därav den “konstiga” numreringen. Sedan är nummren 721 (Encounter at Fairpoint) pilotavsnittet, därav det konstiga nummret.

Comments have been disabled.