«

»

Mentalt slut

Fredagen på jobbet var ingen lugn dag. Inte för hjärnan i alla fall. Den var så slutkörd att när jag väl kom hem 11 timmar efter det att jag åkt till jobbet tog det ungefär 5 minuter i soffan innan jag hade slocknat helt och hållet. Det vara bara mos i hjärnan och även om jag fysiskt hade orkat med att träna så skulle det nog inte ha gått så bra med det just nämna moset i knoppen.

Så sova blev det. Inte mycket sammanhängande men jag somnade i alla fall om direkt när jag hade vaknat och bara vridit och vänt på mig lite.

Nu är det dock dags för äventyr. Det bär av mot Katrineholm i min (för tillfället något trasiga) trogna springare till bil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>