Slutkörd efter besök

På väg norrut så fick jag nu under helgen och större delen av måndagen besök av Fam. P vilket var väldigt trevligt. Lite skitsnack, lite brädspel och två väldigt energirika smådrakar. Det är nästan så jag behöver semester i en vecka för att återhämta mig. Det dansades, sjöngs, hade frågesport och allmänt joxande som bara smådrakar kan.

Lite “vuxentid” blev det med att se Tysklands Formel 1 lopp från Hockenheim som även det var extremt händelserikt. Så pass att jag efter första omgången med depå stopp behövde en liten paus och fixade fika. Årets omgång är ofantligt spännande varje lopp som går med ibland oväntade men briljanta inslag. Det är första gången på länge som jag verkligen önskar att jag var på plats istället för framför TV’n.

Så hela helgen har varit i lite overload läge och hjärnan snurrar fortfarande på högvarv. Förhoppningsvis gör en god natts sömn att den varvar ner lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.