Finlir och sortering

Efter jobbet igår så påbörjade jag bytet av handtag i köket, men ungefär halvvägs igenom då behövde jag kylas av och lade mig i sängen under fläkten. Där somnade jag. Och vaknade inte förrän runt 23 så då var det bara att ge upp och somna om. Och nu i efterhand så behövde jag nog sova.

Gårdagens däckning gjorde att det tog lite tid att komma igång, men igång kom jag. Rälsen i taket monterades för att dölja garderoberna i hallen, myggskyddet för balkongdörren, nya hatthyllan och ett stort antal småsaker har idag blivit fixade. Så pass att jag bara har några små saker att fixa med imorgon.

Hallen har varit lite av ett “bekymmer” med inredning och jag vet inte om jag träffat rätt. Men jag är, för tillfället, nöjd med resultatet.

Nyinredda hallen

Nyinredda hallen

Det jag inte är riktigt nöjd med är brandsläckaren. Vill sätta upp den på något sätt och har lite galna idéer på att bygga en “brittisk telefonkiosk” runt den och sätta upp den på väggen. Kul och funktion i samma paket. Eller bara en oljad ek-skiva. Något att fundera på för framtiden helt enkelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.