Psykbrytet är över

Det verkar som jag överlevde mitt första av många psykbryt (eller månadsrapporteringar) och det är bara att börja ladda inför nästa. Själva månadsrapporteringen var egentligen inte så svår men att göra den och samtidigt uppdatera instruktioner som saknar mängder med information och är rörig gör att det blir lite mer komplicerat. Som tur är får jag ju chansen att testa dessa nästa gång innan jag släpper lös dem på mina kollegier.

Helgen innebar dock jobb i lördags men idag har jag stannat hemma. Dels för att titta på Formel 1 men även för att installera mina två nya servrar. Lite småbekymmer i början med USB portar men nu är de uppe och går i en grundkonfiguration. Under veckan blir det att rigga upp dem ordentligt och sedan väntar ett antal veckor med installation och tester.

Nu har ju även värmen kommit till Hedemora och även om jag inte tog chansen idag att sitta på balkongen kommer den garanterat att tas i veckorna som kommer. Främst för att det är extremt varmt inomhus även med två takfläktar igång…

Leave a Reply

Your email address will not be published.