Psykbryt pågår

Eller som det mer är känt som: månadsbryt och rapportering. Denna månad jag har lite stöd men nästa månad kör jag helt ensam, och jag tror många börjar bli less på mina frågor om allt och inget. Kanske inte “inget” men frånvaron av god dokumentation och tydliga beskrivningar. Svaret därför är något som små barn ger, inte något jag accepterar från vuxna människor.

Jag är en liten ettrig kämpe för att använda SI enheter och vara tydlig i siffror och beskrivningar. Något jag normalt kämpar i motvind med mot främst ekonomer och gamla rapporträvar. Men sånt är livet och jag accepterar inte att något är sämre än perfekt när det gäller just rapportering, vilket ställer till det ibland.

Förhoppningsvis är jag färdig med psykbrytet under fredag eftermiddag och får rapporterna som jag gjorde idag “godkända” tidigt imorgon. För då har jag tid att göra mer normala arbetsuppgifter som nu ligger på en fin hög. Räknar kallt med helgjobb, tyvärr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.