Lätt illa

Jag kände det direkt i ryggraden när jag satte mig på planet från Kirkenes och de två som satt bredvid mig hostade och snörvlade oroväckande mycket samt att det var väldigt mycket snörvel mellan Stockholm och Luleå. Inte hjälpte det heller att det varit lite extra stressigt de sista dagarna och jag känt mig lite slutkörd i skallen, vilket flygresan förvärrade. Sedan i morse har jag kämpat mot en enorm huvudvärk som bara inte vill försvinna och en begynnande förkylning som inte riktigt vill bryta ut.

Det blev trots detta en hel del gjort idag, men imorgon får det fokuseras på att bli orntligt frisk så jag inte är sjuk när det skall flygas hem till Skåne (och bilas till de mörka skogarna i Småland). Väldigt spännande F1 sågs precis, som jag kanske hade kunnat följa med på lite bättre om det inte vore för denna huvudvärk. På lördag är det i alla fall ett kval live, men söndagens lopp blir lite försenat för det skall ju firas en födelsedag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.