VA? En blogg…

Det har inte blivit så mycket bloggande den här rotationen, men jag kan med säkerhet meddela att jag är vid liv och jobbar. Eller vänta… Skall kolla min puls… Jopp, den finns där så jag måste ju då vara vid liv.

Att sluta kl 15 har varit intressant, och även om jag “misslyckats” ungefär hälften av gångerna så har det sakta blivit bättre. Jag sover bättre och har lyckats komma iväg och simmat lite hela 4 gånger. Lite mindre än vad jag hade velat, men det är i alla fall en förbättring. Det blev även en långtur runt Kirkenes med kameran, och jag har lite bilder att lägga upp när jag åter igen sitter på ett stabilt nät.

Solen börjar lysa ordentligt nu, och om bara några dagar så kommer den att gå upp men inte gå ner igen på ett bra tag. Turligt nog är jag då i Luleå där den i alla fall har hyfs nog att tekniskt sett gå ner på natten. Om två dagar är det “17:e maj” som brukar firas med pompa och ståt. Kanske inte lika mycket som i Oslo, men jag skall försöka smita från jobbet ett tag för att titta på. Och ta foton.

Leave a Reply

Your email address will not be published.