Det funkar!

Såhär 3 dagar in i dessa två veckor med mina nya arbetstider så måste jag säga att det fungerar väldigt bra. Har hunnit med att träna en gång av två tillfällen som var planerade, samt tagit en liten “fotorunda” idag med min kamera. Några blev okej, vissa blev rent skräp, men det är bara att fortsätta att fota för att bli bättre.

Träningen jag “missade” var i fredags, då jag var tvungen att jobba över 3 timmar för att fixa så att den primära mal kretsen fungerade som det var tänkt efter ett antal förändringar. Var dock “hemma” innan kl 18, så jag var ändå rätt nöjd med det. Idag blev det en timme extra, men det var bara för att jag stannade en timme extra och drack te samt snackade lite skit. Sånt som händer.

Foton kommer nog först upp när jag är hemma i Luleå igen, för jag sitter på gränsen av det trådlösa nätet och det försvinner titt som tätt. Samt att jag då har haft tid att gå igenom dem alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.