Inget tränat

Det blir ingen mer träning innan det bär av mot Kirkenes. Även om ryggen känns mycket bättre så är det fortfarande lite småstelt när jag rör mig och så här pass nära en lång flygtur så väljer jag att inte chansa. Så dessa tre veckor hemma har det blivit lite mindre träning än vad jag hoppades på, men nu har jag bättre möjligheter att träna i Kirkenes än tidigare då mina arbetstider har justerats så de passar mig bättre. Förhoppningsvis så hjälper det även till med mathållningen.

Idag så sitter jag och “sliter” med det sista som jag vill ha gjort med den dator som blev sammansatt av de reservdelar jag hade liggande i lådor. Det är mest datorn som gör jobbet och jag bara sitter och väntar. Har för det mesta listat ut vad jag skall ha den till, men det får vänta tills i sommar då jag definitivt har tid att genomföra förändringarna samt snabbt kan ta mig till ludd om det strular till sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.