Tentakoma

Nu börjar det bli allvar här, tentakoma med tillhörande isolering och tentaskägg.

Förra veckan så tog jag ett “vuxet” beslut att skippa en av mina tre tentor som jag hade bakat samman till nästa vecka. Risken för att missa mer än en kändes överhängande, så det känns bättre att fokusera på två och faktiskt klara dem. Den tenta jag hoppar över går som omtenta i Maj ändå, vilket gör att jag har 1,5 månad på mig att plugga till en tenta. Den sista tentan som är en liten del av Fysik 3 och den bör inte vara nått problem att klara. Så nu bara måste jag ta dem direkt, vilket gör att det är isolering som gäller…

Efter mycket sökande har jag även hittat det perfekta eftermiddagsmålet / middagen för mig. Det funkar inte att äta frukost + två “måltider” på dag, för så pass mycket energi gör jag bara inte av med. Det har försökts med mackor, filmjölk och mussli, mindre portioner(vilket bara ökade småätandet). Igår så hittade jag det perfekta mellanmålet/middagen för mig, pitabröd fyllda med grönsaker. Isberssallad, gurka, paprika, salsa, majs, turkburk och lite riven ost som rörs samman och stoppas i ett pitabröd. Två sådana blev förvånansvärt mättande och rent generellt så är det ju även nyttiga ingredienser. Även om det går att köpa pita bröd rätt billigt så är de närmaste planerna att försöka baka egna, bara för att…

Vi hörs igen efter isoleringen den 26:e, då det skall firas med ett besök till Bishops Arms med en queen size burgare och två öl…

2 comments

  1. Ska du fira den 26: eller kan du tänka dig att fira med mig o Micke den 27:e (alt den 28:e) istället?? Jag startar färden i bil norrut den 27:e på morgonen och hoppas vara frame nån gång på kvällen samma dag (om jag orkar hela vägen)… En öl eller två med en burgare vore inte en tråkig avslutning på en sån dag 😉

    Lycka till med tentorna!!!

  2. Det är inte några problem med att vänta en dag eller så… Det viktiga är firandet, inte exakt vilken dag det är. Så länge det är efter tentorna förstås 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.