Sluta larva dig.

Det blev ett kort besök på LARV med A. Det blev en snabb runda och precis som förra året så hade de transporterat bort allt syre från hyllan i C-huset. Fick se den som var husansvarig lite kort, och det ryckte till många nervändar. Känslan, FLY!!!, var påtaglig. Gissar att jag fortfarande inte repat mig från de 4 dagarna år 2003 som jag inte sov något på. Kul att ha gjort, men inte fler gånger. När jag tänker efter är det många saker som man engagerar sig i som är av den naturen. Been there, done that, NEVER doing it again.

Annars så blev det lite shopping på stan idag. Det behövde fyllas på förrådet med byxor, och då Dressman hade rea på dem denna vecka så för 600kr blev det 3 par byxor. Så nu kommer jag att klara mig i 2-3 år framöver. Är nu inne på det 5:e året som jag endast använder byxor(förutom på sommaren) från Dressman av märket McGordon, och det är alltid samma typ. Så jag skulle inte säga att jag varierar valet….

Det bästa med dagen var dock att jag fick tillbaka min Soda Streamer, eller rättare sagt: en ny. När jag skickade paketet till pappa för några veckor sedan vägde det 3.8 kg, nu vägdet det helt plötsligt 8.3kg. Det var som vanligt lite extra saker packade i paketet. The loot denna gång var ytterligare 6 par arbetshandskar(till den befintliga samligen av 6 par) så totalt 12 par arbetshandskar. Känns inte som att det kommer att ta slut direkt de närmaste året. Men även 2 till flaskor till soda streemer, 2 till essanser, 1 till gasflaska och en rulle silvertejp. Så om ni skulle råka komma förbi nån dag, räkna med att jag planerar att trycka i er en halv liter med kolsyrad dryck. Kommer ju annars aldrig att bli av med det…

Leave a Reply

Your email address will not be published.