Oh no! He didn’t…

Jupp, jag gjorde det. Har väntat sedan i somras, men äntligen så kan man förbeställa DVD versionen av Dr. Horrible – Sing along blog på Amazon. Det enda kruxet är att den släpps först den 19 december och sedan är det 18-32 arbetsdagar tills den dyker upp i min brevlåda. Så det lär ju inte gå snabbt över julhelgerna, men det gäller att hålla ögonen på det viktiga. Enligt information från Joss et. al. så är även kommentatorspåret gjort som en musikal, vilket när man pratar Joss Wheadon inte är så förvånande… Men räkna kallt med att The Evil League of Evil kommer att samlas på Professorsvägen någon helg i Januari för visning, utklädsel obligatoriskt 😀

Annars blev det julpyntat inför julstöket imorgon, och i år har jag faktiskt fyllt balkongen med lampor. Får inte in en enda till ljusslinga…  Även pepparkaksdeg har tillverkats inför morgondagen, så nu är allting nästan klart. Det är lite panikstäd som kasta papper etc som skall fixas imorgon, för just nu är jag redigt trött och vill bara sätta mig i soffan och pimpla lite julmust och glo på dumburken. Från kl. 10 imorgon är dörren öppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.