Nördat hela helgen

Ytterligare en helg har gått, och det enda som har skett är att jag åter igen har nördat ner mig totalt. Nog för att det är hur kul som helst, men helgen försvinner så fort. Men nu har jag satt in mig i 2-3 nya saker som jag inte kunde innan(bl.a. jQuery, JSON) så jag kan stiga i graderna och verkligen bejaka den meganörd jag är. Måste bara lära mig tycka om manga 🙂

Annars går vi nu in i en sista vecka med lite jobbande sikten, vilket förhoppningsvis skall vara klart på onsdag helt och hållet. Då har min kollega närmare 120-130 prover som skall siktas och vägas, vilket jag verkligen är glad att jag slipper. En bra dag med ett högt hållet tempo hinner man kanske igenom 7-8 prover, så vi räknar kallt med minst 2 veckor innan han är klar. Bara att komma ihåg att rapportera in timmarna så det trillar in pengar innan jul…

Nu har jag även börjat gå frammåt med planerna för en HTPC, att stå under TV’n. Bara pengarna kommer i tid så kan denna vara på plats innan julafton, vilket gör det 1000ggr lättare att se serierna jag “får tag i” på min 42″ tv istället för min 17″ skärm…

Leave a Reply

Your email address will not be published.