Head in arse.

Vaknade relativt utvilad vid 10 tiden, och tänkte “idag skall jag göra grejor”. Det finns ett antal småsaker som skall skrivas, så att tillbringa söndagen med att i lugn och ro beta igenom dessa så jag är klar på måndag. Det blev inte som jag hade tänkt, minst sagt. Dagen spenderades istället med att fortsätta programmera på lite grejor till Ludd, som nu dock efter många om och men fungerar bra. Dock var jag lite okoncentrerad vid några tillfällen så det blev en utökning av den klassiska premissen från: Att fela är mänskligt, för att riktigt ställa till det behövs en dator till Att fela är mänskligt, för att riktigt ställa till det behövs en dator, och för att frambringa jordens undergång behövs en Linus. Tror jag tillbringade över två timmar med förljande monolog i skallen.

Linus hjärna: jo, den skall stå två där.

Linus hjärna: jo, men varför visar den bara ett??

Linus hjärna: Den SKALL ju visa två?!?!?!??!

Linus hjärna: jo, jag har sparat filen….

Problemet var ju att jag misslyckades med det sista om och om igen utan att märka det. Sånt är livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.