Städdag

Gårdagen överlevdes rätt bra, och varken mina fötter eller rygg värkte. Det kanske hjälpte lite att den första riktiga snön föll igår, så man blev lite gladare av det. Men nu är 3 hårda dagar avklarade. Inte för att det var några tunga lyft eller liknande, men att vara på stående fot när man brukar sitta och konstant hålla koll på studenterna är jobbigare än vad man tror. Men nu blir det ny kula nästa vecka med fler siktlabbar som inte är lika påfrestande. Efter gårdagen kunde jag även hämta ut ett packet från pappa som innehöll precis de lagom konstiga sakerna som kommer i denna typ av paket. Det senaste temat är: rakgrejor. Jag har nya blad och rakgel så det kommer att räcka mig i minst 3 år frammöver nu ståendes i hyllan 😀 Annars så förgyllde en ny laddning kavring min kväll.

Efter en sovmorgon modell större (till kl 11) började jag riva och plocka lite bland mina filer i datorn, och innan jag vet ordet av det så har jag påbörjat en storstädning av skräp som ligger på mina hårddiskar. Främst är det gamla saker från Kåren som är upp mot 5-6 år gamla som fortfarande ligger kvar, och ALDRIG används. Nu har det raderats frenetiskt så jag är kanske inte många MB lättare men antalet filer och kataloger ibland mina dokument har blirit rejält upprensade. Skall attakera min musikkatalog nu, och sedan kanske det blir nått mer som åker. Lika bra att rensa ordentligt när man väl är på städhumör.

Leave a Reply

Your email address will not be published.