AJ!

Det är så mina fötter känner sig. Ett enda stort AJ! Idag var den första av tre långa dagar med labhandledning i Mineralteknik, vilket i sig inte är något som är direkt svårt. Det svåra ligger i att dels har jag hand om malningslabben som är den laboration som tar absolut mest tid av dem alla, och dels i att eleverna är en väldigt spridd skara rent kunskapsmässigt.

Första labben började kl 8 och fortsatte de nästkommande 5 timmarna. Jag var tvungen att lämna labbet i 15 minuter för att tokmicra min lunch och inhalera den, för att sedan komma tillbaka vid 12:55 och kolla så att de hade alla värden. Exakt kl 12:59 var första gruppen klar, vilket var väldigt bra då nästa grupp kom 13:00, och fortsatte sedan i 4,5 timme. Efter 30 minuters städning så har jag varit på stående fot i 10 timmar idag, och det tycker definitivt inte mina fötter om. Det roliga är att detta bara var första dagen, så jag förutspår att jag när alla labbarna är klara på torsdag kväll kommer det behövas någon form av rullstol eller liknande för att ta mig hem. Då mina fötter inte kommer att vara glada på mig.

På den goda nyhetssidan annars så blev det officiellt idag att jag är klar med ytterligare en kurs. En labb som lämnades in i början av september är äntligen klar och genom den har jag slutfört kursen, så yay! *doin’ the stupid dance*

Leave a Reply

Your email address will not be published.