Svart snor!

Det har blivit minde siktarbete denna vecka än vad jag trodde, mest för att vi inte fått det att fungera som vi hade planerat. Men misslyckade försök betyder inte avsaknaden av resultat, vilket har gjort att vi nu för dag till dag förändrar och testar olika saker som skall få det att fungera bättre. Även om det inte är direkt intellektuellt utmanande att slå på 3 strömbrytare och väga saker om och om igen, så är det skönt att för första gången på länge göra enkla sysslor som inte kräver så mycket eftertanke. Det blir arbete imorgon på förmiddagen också, och sedan skall det laddas upp inför en invasion av 22 elever som skall göra labbar mellan tisdag och torsdag. Jag har narturligtvis fått den laboration som tar längst tid och är jobbigast, vilket gör att jag nästa vecka kommer att vara i labbet mellan 8-18 varje dag. Trevliga timmar när pengarna kommer i december, men just när man är på plats är det mindre kul.

Annars är det den vanliga väntan på svar på tentor som hägrar, men med lite tur är det endast 2 veckor kvar till jag vet vad som skall skrivas i december.

Leave a Reply

Your email address will not be published.